معاون سازمان جهاد کشاورزی قم:

سالانه ۳۲هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک‌وسنگین در دامداری‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» منصور دیان اردستانی بیان کرد: دامداران قمی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند و شهرک‌های بزرگ دامپروری این استان از مکان‌ها مهم تبادل دام کشور به شمار می‌آید.

 وی افزود: علاوه بر پرورش گوسفند و گوساله پرواری باهدف تولید گوشت قرمز در دامداری‌های قم، بخشی از گوسفند داشتی و گاوشیری استان نیز در سنین خاص برای تأمین گوشت قرمز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 وی ادامه داد: کیفیت پرورش دام در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به‌صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداری‌ها نظارت دارند.

 بیش از ۴۰ درصد ارزش افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است که این نکته نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام شده است.

 هدف فعالیت‌های جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان به واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت‌گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده است.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://qomefarda.ir/53098
اخبار مرتبط

نظرات شما