مدیرکل هواشناسی قم:

باران، تگرگ و رعدوبرق در راه است

مدیرکل هواشناسی قم با اشاره به تحلیل نقشه‌های پیش‌بینی و تصاویر ماهواره‌ای، از وقوع بارش‌های رگباری همراه با تگرگ، برف، وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» مهران حیدری افزود: آسمان قم دیروز ابری بود و از بعدازظهر، بارش باران سراسر استان را فراگرفت.

 وی اضافه کرد: این بارش در ساعاتی به شکل رگبار و در برخی نقاط همراه با تگرگ و وزش باد شدید موقتی بود که احتمال رخداد رعدوبرق هم وجود دارد.

 وی ادامه داد: صبح امروز آسمان نیمه‌ابری تا ابری و در برخی مناطق همراه با مه‌آلودی و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود؛ از بعدازظهر، در بیشتر نقاط استان شاهد بارش باران و در مناطق مرتفع‌تر، بارش باران و برف خواهیم بود.

 حیدری گفت: آسمان روز دوشنبه نیمه‌ابری تا ابری است و مه‌آلودی در برخی نقاط محتمل است؛ کاهش ابر پیش از ظهر و افزایش مجدد آن از اواخر روز رخ می‌دهد که احتمال بارش پراکنده را تقویت می‌کند.

 وی خاطرنشان کرد: از فردا تا روز چهارشنبه، روند دمای هوا در استان قم افزایشی خواهد بود و در بیشتر ساعات، وزش باد ملایم انتظار می‌رود.

 شهروندان برای کسب آخرین اطلاعات هواشناسی کشور می‌توانند با سامانه گویای هواگو با شماره‌تلفن ۱۳۴ تماس بگیرند و یا به تارنمای اداره کل هواشناسی استان قم به نشانی اینترنتی www.ghommet.ir مراجعه کنند.




انتهای خبر /

 
منبع:ایرنا
http://qomefarda.ir/53101
اخبار مرتبط

نظرات شما