رئیس مرکز بهداشت قم:
۹ تن مواد غذایی فاسد معدوم شد

معاون مرکز بهداشت قم گفت: از آغاز نظارتهای بهداشتی ماه رمضان و نوروز تاکنون، بیش از ۹ تن مواد غذایی توقیف و معدوم و سه واحد متخلف در این استان پلمب شده است.
وی اضافه کرد: این بازدیدها شامل ۲ هزار و ۵۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۴۳۳ بازدید از اماکن عمومی، ۱۱۹ بازدید از مراکز بینراهی بوده است.
وی ادامه داد: ۳۴۷ بازدید نیز بهصورت مشترک با سازمانها و ادارات مرتبط از جمله شهرداری، نیروی انتظامی، تعزیرات و صمت صورتگرفته است.
به گفته محبی، توقیف ۴ تن خرمای غیرقابلمصرف و پلمب ۲ واحد بویندگی آجیل از جمله مواردی بوده که در بازدیدها صورتگرفته است.
وی همچنین با تأکید بر ضرورت گزارشدهی موارد تخلف بهداشتی از سوی همشهریان، گفت: در این مدت ۱۱۳ مورد از شکایات رسیده مورد بررسی قرار گرفته و ۳۸ متصدی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش داده تا دراسرعوقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
انتهای خبر /
نظرات شما