مدیرکل صنعت قم مطرح کرد:

اشتیاق فعالان اقتصادی برای سرمایه‌گذاری در قم

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: جذب سرمایه‌گذاران در صنعت قم‌ به‌خوبی جریان دارد و جوازهای تأسیس صادر شده نشان‌دهنده اشتیاق فعالان اقتصادی برای راه‌اندازی واحد تولیدی در این استان است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» .به نقل از خبرگزاری ایرنا، اکبر ابدالی بیان کرد: استقبال سرمایه‌گذاران برای راه‌اندازی واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی قم به حدی است که از میان آن‌ها طرح‌های دارای اولویت برای استان انتخاب می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه طرح‌های صنعتی پاک، دانش‌بنیان و کم‌آب‌تر در اولویت صدور مجوز برای فعالیت در قم هستند، ادامه داد: در همین رابطه طی ۱۱ماهه سال گذشته (از فروردین تا بهمن) تعداد ۳۴۷ جواز تأسیس ایجادی و توسعه‌ای در بخش صنعت استان صادر شد.
وی افزود: در جریان اجرای طرح‌های یاد شده که نقش بسیاری در رشد فعالیت‌های صنعتی استان قم دارد، نزدیک به ۲۵۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام و حدود ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.


انتهای خبر /

 
http://qomefarda.ir/53226
اخبار مرتبط

نظرات شما