یادداشت،

آری ملت به آرمان‌های انقلاب

مشارکت بالای ۹۵ درصدی مردم در همه‌پرسی جمهوری اسلامی به همه جهانیان نشان داد که انقلاب اسلامی ایران به حمایت ها و پشتوانه مردمی استوار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» روزها و ایام سال یکی پس از دیگری می‌گذرند؛ اما بااین‌وجود برخی از روزها در تاریخ ماندگار می‌مانند به‌طوری‌که تا دهه‌ها و شاید قرن‌ها از ذهن نسل‌های مختلف پاک نمی‌شود.

۱۲ فروردین ۱۳۵۸ را می توان یکی از این روزها نامید، روزی که ملت ایران برای مبارزه ۱۵ ساله خود با رژیم پهلوی نیازمند کسب رای اعتماد ملت بود تا انقلاب خود را بیمه کند و به جهانیان نشان بدهد که این ایران عزیز با قدرت در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب گام برخواهد داشت.

ازاین‌رو مشارکت بالای ۹۵ درصدی مردم در این همه‌پرسی و رای بالای ۹۸ درصدی به جمهوری اسلامی ایران به همه جهانیان نشان داد که انقلاب اسلامی ایران به حمایت ها و پشتوانه مردمی استوار است و این حمایت و پشتیبانی هنوز هم به قوت خود باقی مانده است.

در این میان هر چند که مردم در برخی از حوزه‌ها گلایه‌هایی از مسئولان دارند؛ اما در اصل انقلاب و حمایت از نظام هیچ تردیدی ندارند، موضوعی که می‌توان به‌راحتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس امسال مشاهده کرد.

در خصوص اهمیت برگزاری همه‌پرسی روز ۱۲ فروردین می توان به درایت و هوش رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) پی برد، چرا که ایشان می دانست از قطار انقلاب احتمال خروج وجود دارد و علاوه بر این سهم خواهی و تمامیت خواهی برخی از جریان ها می تواند به پاشنه آشیل انقلاب تبدیل شود.

از همین رو با برگزاری همه‌پرسی و گرفتن نظر قاطع مردم راه بسیاری از توطئه‌های داخلی و خارجی بسته شد هر چند که باز هم برخی جریان‌ها دست به ترورهای کور زدند؛ اما این حضور و رأی مردم بود که موجب شد که توطئه‌های آن‌ها خنثی شود.

نکته مهم دیگر این که با برگزاری این همه‌پرسی مردم خود را در انقلاب بیش‌ازپیش سهیم دانستند، تأثیر این موضوع را نباید دست‌کم گرفت، چرا که موجب شد در سال‌های بعد و خصوصاً در جنگ تحمیلی مردم در دفاع از کشور جانانه وارد میدان شوند.

علاوه بر این برگزاری این همه‌پرسی آن هم درست چند ماه بعد از پیروزی انقلاب نشان داد که امام و رهبر امت به‌خوبی بر درستی و حقانیت مسیر انقلاب تأکید داشت چرا که مردم بلافاصله هم با حضور در پای صندوق‌های رأی موافقت کردند و هم این که به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی آری گفتند.

از سوی دیگر این حمایت همه‌جانبه از انقلاب پیامدهای گسترده‌ای هم در کشورهای دیگر داشت، به‌هرحال در طول تاریخ بارها ثابت شده که انقلاب‌ها به‌محض شکل‌گیری با عدم مقبولیت طیف گسترده‌ای از جامعه روبرو می‌شوند و رهبر جریان پیروز دستور قتل و عام می‌دهد، اتفاقاتی که  این روزها در سوریه شاهد هستیم؛ اما در انقلاب اسلامی ایران در دهه ۵۷ بعد از پیروزی انقلاب شاهد بودیم که همه ملت با امام و رهبر امت موافق هستند و با حضور خود در پای صندوق‌های روی این مهم را نشان دادند.

در پایان باید گفت که جمهوری اسلامی ایران گوهر ناب و حرمی است که حاج‌قاسم عزیز نیز به‌خوبی به آن اشاره کردند و همه در برابر این حرم وظیفه داریم.

از مدیر گرفته تا شهروند عادی، همه باید در اعتلا و پیشرفت این نظام وارد عمل شویم و اجازه ندهیم که خون هزاران شهید پایمال شود.

علی موسیوند استاد حوزه و دانشگاه
انتهای خبر /


 
http://qomefarda.ir/53335
اخبار مرتبط

نظرات شما