قم فردا گزارش می‌دهد؛

حضور ماندگار مردم در روز قدس

همه مردم برای حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین در اقصی‌نقاط دنیا حتی در کشورهای غربی هم به میدان آمدند تا مظلومیت این مردمان مسلمان را فریاد زنند؛ زیرا مسئله فلسطین همه اقوام را از هر نوع گرایشی به هم مربوط کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  «راهپیمایی روز قدس همیشه نشانهٔ اتّحاد ملّت ایران و اقتدار ملّت ایران است؛ همچنین نشانهٔ این است که ملّت ایران بر سر اهداف مهم و سیاسی و اساسی خود، پایدار و با استقامت است. این‌جور نیست که شعار حمایت از فلسطین را بدهد، بعد که یکی دو سال بگذرد رها کند. چهل و چند سال است روز قدس ملّت ایران در راهپیمایی شرکت می‌کنند، در هوای سرد، هوای گرم، با دهان روزه، در سراسر کشور، نه فقط در شهرها؛ در شهرهای بزرگ، کوچک و روستاها؛ بنابراین راهپیمایی روز قدس یکی از افتخارات ملّت ایران است.
امسال این راهپیمایی به نظر من اهمّیّت بیشتری دارد. ملت‌های دنیا طرف‌دار ما هستند؛ آنهایی که ما را می‌شناسند، طرف‌دار ملّت ایرانند لکن برخی از سیاست‌ها و دولت‌ها که مخالف‌اند، علیه ملّت ایران تبلیغات می‌کنند: وانمود می‌کنند وجود اختلاف را؛ وانمود می‌کنند وجود ضعف را. راهپیمایی شما در روز قدس همهٔ این ترفندها و سخنان باطل را ابطال خواهد کرد. امیدوارم ان‌شاءالله خدا کمکتان کند و راهپیمایی روز قدس یکی از بهترین و پُرشکوه‌ترین و باعزّت‌ترین راهپیمایی‌های این چند سال باشد. والسّلام علیکم و رحمت‌الله»

 

 پس از سخنرانی و پیام رهبر معظم انقلاب مردم در سراسر کشور در روز قدس با حضور در راهپیمایی به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کرده و به پیام رهبر انقلاب لبیک گفتند.


 از نخستین ساعات صبح، خیابان‌های منتهی به حرم مطهر حضرت معصومه (س) شاهد حضور گسترده مردم انقلابی قم بود به‌طوری‌که خانواده‌ها، دانشجویان، طلاب حوزه‌های علمیه، بازاریان، کارگران، فرهنگیان و گروه‌های مختلف مردمی در این راهپیمایی حضور داشتند و با شعارهای "مرگ بر آمریکا" ، "مرگ بر اسرائیل" ، "یاایها المسلمون اتحدوا اتحدوا" با حمایت از مردم ستم‌دیده و مظلوم فلسطین خواهان نابودی کامل رژیم غاصب صهیونیستی شدند.

 

ملت ایران گل کاشتند

ظشاهین صادقی نسب کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان این که ملت ایران در راهپیمایی روز قدس گل کاشتند، اظهار داشت: راهپیمایی امسال باتوجه‌به اتفاقات دو سال اخیر از اهمیت بسزایی برخوردار بود.

وی ادامه داد: در دو سال اخیر شاهد مقاومت جانانه و عزتمندانه مردم غزه بودیم که نشان دادند آزادی قدس جز از مسیر مقاومت نمی‌گذرد.

صادقی نسب تصریح کرد: با اتفاقات رخ‌داده و پیام دلگرم‌کننده و دعوتی که رهبر عزیزمان از ملت کردند، مردم هم نشان دادند که زمان‌شناس واقعی هستند به‌طوری‌که حضور بسیار پر شور و میلیونی در راهپیمایی داشتند.

وی روز قدس را یادگار معمار کبیر انقلاب عنوان کرد و گفت: این روز در تاریخ جهان به‌عنوان روز همبستگی و میثاق با مردم مظلوم فلسطین خواهد ماند و فراموش‌نشدنی است.

این استاد دانشگاه افزود: در سال‌های اخیر شاهد هستیم که در روستاها نیز به‌مانند شهرها مردم با برگزاری راهپیمایی نشان می‌دهند که در جای‌جای ایران اسلامی از پایتخت گرفته تا دورافتاده‌ترین روستاها یاد و خاطر مردم بی‌گناه فلسطین زنده است و فراموش نخواهد شد.



حضور میلیونی مردم در روز قدس تاریخی و ماندگار شد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین اوحدی استاد حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به برگزاری پرشور و میلیونی راهپیمایی روز قدس، اظهار داشت: درحالی‌که انتظار می‌رفت با قرارگرفتن روز قدس در ایام ماه مبارک رمضان شاهد حضور کمتر مردم در راهپیمایی باشیم؛ اما برخلاف این پیش‌بینی شاهد حضور گسترده مردم در راهپیمایی بودیم.

وی ادامه داد: بیانات رهبر معظم انقلاب و دعوت ایشان برای حضور مردم در راهپیمایی ورق را برگرداند به‌طوری‌که بسیاری از افرادی که در سال‌های پیش در این راهپیمایی حضور پیدا نمی‌کردند به دعوت رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند و با داشتن عکس‌نوشته‌ها و دست‌نوشته‌هایی اعلام کردند که به عشق رهبر و مولای خود در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند.

اوحدی تصریح کرد: ایران اسلامی در روز قدس امسال بار دیگر روسفید شد و ملت ایران نشان دادند که یارویاور مظلومان جهان به‌خصوص مردم بی‌گناه فلسطین هستند.

وی ابراز داشت: برخلاف جمهوری اسلامی ایران که یک‌تنه و باقدرت حامی مردم فلسطین است، بسیاری از کشورهای اسلامی نه‌تنها از مردم فلسطین حمایت نمی‌کنند؛ بلکه مراوده‌های مالی، تجاری و امنیتی با رژیم کودک‌کش دارند که نشان‌دهنده اوج شقاوت و دشمنی اینها با اسلام ناب محمدی است.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: بر اساس وعده‌های الهی و آموزه‌های دینی پیروزی نهایی با مسلمانان خواهد بود و ایران اسلامی در بین کشورهای اسلامی روسفید خواهد شد.

وی بیان داشت: به‌هرحال روز قدس امسال نشان داد که مردم ولایت‌مدار، زمان‌شناس و حامی مظلومان هستند و هر زمانی که نیاز باشد باقدرت در خدمت مظلومان جهان خواهند بود.



 مردم در این راهپیمایی پرشکوه روز قدس همچون سال‌های گذشته با سردادن شعارهای دیگری همچون «فلسطین پیروز است، اسرائیل نابود است»، و «قدس، قدس، آزاد باید گردد» و همچنین با در دست‌گرفتن شعارنوشته‌های با نوشته‌هایی چون «القدس لنا»، «رژیم صهیونیستی ۷۵ سال جنایت»، «غزه تنها نیست»، و «تحریم اسرائیل، وظیفه جهانی» انزجار خود از رژیم کودک‌کش و غاصب صهیون و حامیانش اعلام کردند.

 
 همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.» همه مردم برای حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین در اقصی‌نقاط دنیا حتی در کشورهای غربی هم به میدان آمدند تا مظلومیت این مردمان مسلمان را فریاد زنند؛ زیرا مسئله فلسطین همه اقوام را از هر نوع گرایشی به هم مربوط کرده و این حضور گسترده و شعارهای پرشور مردم، بار دیگر نشان‌دهنده این بود که دفاع از فلسطین و مبارزه با ظلم، یک اصل خدشه‌ناپذیر در میان ملت ایران است.





خبرنگار: محمدعلی رجبی
انتهای خبر /150


 
http://qomefarda.ir/53312
اخبار مرتبط

نظرات شما