مدیرکل اداره کل تعاون استان قم:

۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند

مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: در استان قم ۹۲۶ هزار و  ۴۳۶ نفر یارانه بگیر هستند که ۳۱۳ هزار و ۹۷۸ خانوار را  تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» علی آشتاب در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم برگزار شد اظهار داشت: یکی از مسائلی که در حوزه کارگری به‌صورت جدی دنبال می‌شود مسئله بیکار شدن کارگر است در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افرادی که بیکار شده و درخواست بیمه بیکاری داشت در بنگاه‌های اقتصادی که نیاز به نیروی کار داشتند مشغول به کار شدند.
وی ادامه داد: سهم استان قم برای برقراری بیمه بیکاری یک هزار و ۷۰۰ بیمه بیکاری بود که تنها برای ۷۰۰ نفر آنها بیمه بیکاری برقرار شد و یک هزار سهم صرفه‌جویی شد  که به نفع جامعه کارگری است.
مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم تصریح کرد: ۲ هزار و ۴۲۱ هزار مرکز اقتصادی در استان قم وجود دارد که ۲ هزار و ۱۹۳ هزار مرکز فعال و ۲۱۲ غیر مرکز غیرفعال است.
آشتاب تصریح کرد: ۳۵۸ هزار و ۷۰۰ کارگر در قم وجود دارد که  ۴۸ هزار و ۱۹۸ نفر در واحدها صنعتی، ۱۰۱ هزار و ۹۵۵ نفر در واحدهای صنفی و ۴۰ هزار و ۸۷۳ نفر در واحدهای خدماتی مشغول کار هستند.
وی بیان داشت: در استان قم ۹۲۶ هزار و  ۴۳۶ نفر یارانه بگیر هستند که ۳۱۳ هزار و ۹۷۸ خانوار را  تشکیل می‌دهند، امروز کالابرگ به‌عنوان خرید بزرگ قرن در حال انجام است که هیچ وجهی پرداخت نمی‌شود و خرید ۱۱ قلم اختیاری است و دو مرحله اول تا پایان خرداد ذخیره می‌شود.
آشتاب افزود: طرح یسنا حمایت کودکان زیر ۵ سال نیز در حال پرداخت است و  جدیداً ۲۰۰ هزار تومان برای دهک ۱ تا ۵ اضافه شده است.
مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم عنوان کرد: یارانه یک طرح ملی است هرکسی به قطع یارانه یا کالابرگ و یا دهک خود اعتراض دارد باید توسط سایت و سامانه حمایتی پیگیری کند و استان‌ها دخالتی در این مسئله ندارند.
آشتاب تأکید کرد: ما متولی بخش تعاون هستیم تعاونی‌های دانش‌بنیان که تولید نو دارند و نیاز ضروری  کشور را تأمین کرده و ارز را تأمین کنند و صادرات داشته باشند آمادگی حمایت از آنها را داریم که باید در سامانه جامعه هوشمند تعاون ثبت می‌شود تا با رعایت دستورالعمل‌ها تسهیلات به آنها پرداخت می‌شود.
وی افزود: ۵ تا ۷ درصد سهم اقتصاد در دست تعاونی‌ها است که باید به  ۲۵ درصد برسد.

انتهای خبر /170


 
http://qomefarda.ir/53618
اخبار مرتبط

نظرات شما