دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر:

آمریکا و اسرائیل از مکتب عاشورا شکست خوردند

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استان قم گفت:  تا زمانی که توسل و تبرک مردم به اهل بیت (ع) در بین مردم و جامعه وجود دارد دشمن با تمام توان هم نمی‌تواند مردم ایران را به عقب‌نشینی حتی به‌اندازه یک سرسوزن وادار کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کرباسی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مصداق تمام و کمال مقاومت، شور و استقامت مردم ایران بود طبیعتاً این روحیه مقاومت، سلحشوری و  عزت‌نفسی که مردم ایران در این ایام از خودشان نشان دادند و این روحیه دشمن‌ستیزی و زیر بار ظلم نرفتن چیزی نیست که یک روزه و دو روزه خلق شده باشد. 

وی تصریح کرد: این رفتار مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه  چیزی نیست که تحت تاثیر یک عملیات رسانه‌ای مردم این احساسات را از خودشان بروز و ظهور دهند و چیزی که نیست که رسانه دفعتا در یک بازه زمانی چند روزه بتواند چنین رویه‌ای را در مردم ایجاد کند.

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر ادامه داد: بلکه این حرکت مردم دستاورد سال‌های سال نشستن در مکتب سیدالشهدا و بزرگ‌شدن و تنفس‌کردن در مکتبی است که فریاد زیر بار ظلم نرفتن و عدم‌پذیرش ذلت را سر داده است. 

کرباسچی بیان داشت: مردم ایران سال‌ها در مکتبی حضور دارند که فریاد می‌زند مرگ باعزت را به‌مراتب از زندگی با ذلت ترجیح می‌دهند مردم از کودکی در مکتب اباعبدالله الحسین (ع) نشستند و برای این امام سوگواری کردند و در سایه این عزاداری و سوگواری‌ها عزت‌نفس، عظمت و بزرگی روحی را پیدا کردند که در حین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خودش را نشان داد. 

وی عنوان داشت: قطعاً و یقیناً تا زمانی که این روحیه در بین مردم وجود دارد و تا زمانی که این توسل و تبرک مردم به اهل بیت (ع) در بین مردم و جامعه وجود دارد دشمن با تمام توان هم نمی‌تواند مردم ایران را به عقب‌نشینی حتی به‌اندازه یک سرسوزن وادار کند.

انتهای خبر/۱۷۰

 
http://qomefarda.ir/54645
اخبار مرتبط

نظرات شما