رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی قم:
کلزا از محصولات اساسی بخش کشاورزی قم است

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی قم گفت: کلزا از محصولات اساسی بخش کشاورزی است که تولید آن تأثیر زیادی در خودکفایی تأمین روغن موردنیاز استان و کشور و تأمین امنیت غذایی مردم دارد.
وی افزود: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم در راستای تأمین امنیت غذایی مردم، پژوهشهای کاربردی بسیاری را در راستای افزایش سطح کمی و کیفی محصولات کشاورزی استان دنبال میکند که از مهمترین آنها در حوزه محصولات راهبردی همچون گندم، جو و کلزاست.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی قم گفت: کشاورزان قمی در زمینه کلزا عملکرد خوبی دارند و با مراقب صحیح و تغذیه گیاهی مناسب، توانستهاند در سطح ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع استان، ظرفیت تولید چهارهزار تُن محصول را عملیاتی کنند.
وی افزود: کلزا از محصولات اساسی بخش کشاورزی است که تولید آن تأثیر زیادی در خودکفایی تأمین روغن موردنیاز استان و کشور و تأمین امنیت غذایی مردم دارد، بنابراین سازمان جهاد کشاورزی قم همواره افزایش کمی و کیفی تولید این محصول راهبردی را دنبال میکند.
توکلی ابراز داشت: به طور میانگین سالانه بیش از ۲۲ هزار هکتار از سطح مزارع قم به زیر کشت جو میرود و حدود صدهزار تن از این محصول برداشت میشود.
در خصوص محصول راهبردی گندم نیز امسال هشت هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان قم زیر کشت گندم رفت که از این میان هفت هزار هکتار گندم آبی و یک هزار و ۲۰۰ هکتار گندم دیم بود.
وی گفت: بخش کشاورزی قم بهعنوان متولی اصلی تأمین امنیت غذایی مردم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است؛ این بخش ۶ درصد از ارزش افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
انتهای خبر/
نظرات شما