در سال جاری؛

نرخ سوخت نیروگاه‌های برق ۵۰درصد افزایش یافت

نرخ سوخت برای نیروگاه‌های برق با سوخت مایع و گازی در سال جاری با ۵۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل، لیتری ۲۷۰ تومان تعیین شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» هیئت وزیران نرخ سوخت سال جاری نیروگاه‌هایی که تمام یا بخشی از برق تولیدی را به شبکه برق تحویل می‌دهند با ۵۰ درصد افزایش نسبت به سال قبل برای هر لیتر فرآورده نفتی و هر مترمکعب گاز طبیعی تحویلی با احتساب عوارض و مالیات بر ارزش افزوده ۲۷۰ تومان تعیین کرد.

 بر اساس این گزارش، مالیات بر ارزش افزوده سوخت نیروگاه‌ها سالانه توسط شرکت توانیر و در انتهای زنجیره عرضه سوخت پرداخت می‌شود. ضمن اینکه بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که به امضای وزرای نفت و نیرو و تأیید سازمان برنامه‌وبودجه به امضا می‌رسد تا سقف ۴۰ تومان در هر لیتر یا مترمکعب از این مبلغ به‌عنوان هزینه حمل‌ونقل در نظر گرفته می‌شود.




انتهای خبر /

 
منبع:تسنیم
http://qomefarda.ir/53298
اخبار مرتبط

نظرات شما