در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود؛

تداوم راهپیمایی جمعه‌های خشم در قم

مردم قم در ادامه جمعه‌های خشم و حمایت از جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی روز جمعه راهپیمایی خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» از شروع تجاوز و حملات رژیم منفور صهیونیستی به نوار غزه، آتش کشتار بی‌امان فلسطینیان بی‌گناه اعم از زنان و کودکان ذره‌ای فروکش نکرده و علی‌رغم اعتراض‌های مردمی در سراسر دنیا آمار شهدای مردم مقاوم غزه روزبه‌روز در حال افزایش است.
از همین رو مردم انقلابی و بصیر و حاضر درصحنه قم بار دیگر برای اعلام انزجار خود از رژیم کودک کش اسرائیل اقدام به برگزاری راهپیمایی
۲۲ فروردین ۱۴۰۴ بعد از اقامه نماز جمعه خواهند کرد. از همین رو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم بیانیه‌ای را صادر کرده است که به شرح ذیل می‌باشد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم در اطلاعیه‌ای با محکومیت جنایات ضدبشری و به خاک و خون کشیدن مادران و کودکان مظلوم غزه، توسط رژیم سفاک صهیونیستی گفت: مردم انقلابی قم در ادامه راهپیمایی‌های جمعه‌های خشم و در محکومیت جنایات وحشیانه رژیم جعلی صهیونیستی و حمایت از مردم ستمدیده و مظلوم غزه، جمعه این هفته ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ بعد از اقامه نماز جمعه راهپیمایی خواهند کرد.

 این راهپیمایی از میدان فلسطین قم به سمت چهارراه شهدا برگزار خواهد شد.

 


انتهای خبر /160

 
http://qomefarda.ir/53398
اخبار مرتبط

نظرات شما