شارلوا مقصد احتمالی است؛
بازگشت دوباره کاوه رضایی به اروپا

کاوه رضایی که سابقه حضور موفق در فوتبال بلژیک را دارد، بار دیگر در آستانه انتقال به این کشور و پیوستن به باشگاه شارلوا قرار گرفته است.
رضایی در سال ۲۰۱۷ از استقلال به شارلوا پیوست و پس از درخشش در این تیم، راهی کلوب بروژ شد. او سپس بار دیگر بهصورت قرضی و سپس دائمی به شارلوا برگشت و اکنون پس از چند فصل دوری، احتمال دارد دوباره پیراهن این تیم را بر تن کند.
کاوه رضایی در فصل گذشته در سپاهان حضور داشت و با وجود برخی پیشنهادهای داخلی، ترجیح داده دوباره بخت خود را در فوتبال اروپا بیازماید.
این بازیکن که اکنون در خارج از ایران حضور دارد، بهزودی با دریافت ویزای بلژیک و برای انجام مذاکرات نهایی راهی این کشور خواهد شد و احتمالاً فصل آینده را در شارلوا کار را دنبال کند. فولاد خوزستان و یحیی گلمحمدی نیز که در ذوبآهن سابقه همکاری با این بازیکن را داشته و در چند مرحله نیز در تلاش برای انتقال وی به پرسپولیس بود، از جمله تیمهای داخلی کاوه رضایی محسوب میشد که در نهایت اما باید دید با شرایط شکلگرفته او در ۳۳ سالگی بار دیگر لژیونر خواهد شد یا تصمیم دیگری خواهد گرفت.
کاوه رضایی با ۳۸ گل با پیراهن شارلوا یکی از بازیکنان محبوب و گلزن این تیم محسوب میشود.
انتهای خبر/
نظرات شما