مدیر ستاد کانونهای مساجد قم خبر داد:
اجاری ۷۰ برنامه فرهنگی در مساجد قم

مدیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد قم گفت: طرح شناسایی و استعدادیابی نوجوانان که از سال گذشته آغاز شده، نهتنها باهدف کشف نخبگان بلکه با رویکرد هویتبخشی و شخصیتسازی برای نوجوانان طراحی شده است.
وی به ظرفیت بالای مساجد در اجرای طرحهای اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: بیش از ۶۸۰ گروه قرآنی با رویکرد قرآنی - عترتی و همچنین حدود ۱۰۰ گروه فعال در عرصه مواسات و خدمات اجتماعی در استان مشغول خدمترسانی هستند که بخشی از آنها فعالیتهای تخصصی از جمله در کانون حضرت خدیجه و کانون نیایش را دنبال میکنند.
حیدری ساختار فعالیتهای فرهنگی مساجد را در قالب سه شبستان «فرهنگ»، «هنر» و «نوآوری» توصیف کرد و گفت: در شبستان فرهنگ، کتاب و قلم و دانش مورد توجه قرار دارد؛ در شبستان هنر، فعالیتهایی مانند سرود، نمایش و هنرهای تجسمی دنبال میشود و شبستان نوآوری نیز به موضوعاتی همچون کارآفرینی و فناوری اختصاصیافته است.
وی از برنامهریزی منسجم برای غنیسازی اوقات فراغت نوجوانان خبر داد و افزود: امسال با همکاری نهادهایی همچون سازمان تبلیغات اسلامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و اداره ورزش و جوانان، طرحهای مشترکی در حال اجراست که افتتاحیه آن با حضور ائمه جماعات، مدیران کانونها، انجمنها و فعالان فرهنگی برگزار شد.
مدیر ستاد کانونهای مساجد قم به برگزاری رویداد «همصدا با مسجد» در حرم مطهر حضرت معصومه (س) اشاره کرد و گفت: در این رویداد، بیش از ۳۰ نهاد و دستگاه فرهنگی و اجرایی استان از جمله هلالاحمر، فنی و حرفهای، دفتر تبلیغات اسلامی و هیئتهای دانشآموزی مشارکت داشتند و با اعزام مربیان و مبلغان، خدمات فرهنگی و آموزشی خود را در اختیار مساجد و کانونها قرار دادند.
وی افزود: این رویداد نخستینبار با چنین وسعتی در قم برگزار شد و گامی مؤثر برای پیوند ظرفیتهای نهادی و فضای مسجد بود.
حیدری با اشاره به تحولات اخیر در فضای رسانهای، از تشکیل قرارگاه عملیات رسانهای و فعالیت لشکر سایبری نوجوانان خبر داد و اظهار داشت: نوجوانان در قالب فعالیتهای سایبری و نیز برنامههای میدانی نظیر سرودخوانی و تجمعات محلی، حضور پررنگی در عرصه فرهنگی داشتهاند.
وی ادامه داد: برای سومین سال متوالی، طرح پیوند مسجد و مدرسه در دستور کار قرار دارد و برنامههای اوقات فراغت بر اساس ذائقه مخاطب و ویژگیهای هر مسجد طراحی شده است تا همگام با هندسه فرهنگی منسجم، بتوانیم پاسخگوی نیازهای متنوع نوجوانان باشیم.
مدیر ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد قم با بیان اینکه بیش از ۷۰ عنوان برنامه فرهنگی متنوع در مساجد استان در حال اجراست، گفت: طرح شناسایی و استعدادیابی نوجوانان که از سال گذشته آغاز شده، نهتنها باهدف کشف نخبگان بلکه با رویکرد هویتبخشی و شخصیتسازی برای نوجوانان طراحی شده است.
حیدری از فعالیت ۱۳۰ کانون فرهنگی با هستههای مقاومت تربیت محور خبر داد و افزود: این هستهها که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و پشتیبانی سامانه «شمع» فعالیت میکنند، در طول سال بهویژه در ایام تابستان، برنامههای هدفمند فرهنگی، تربیتی و اجتماعی را اجرا میکنند.
وی بیان کرد: همه این اقدامات در راستای اعتلای جایگاه مساجد بهعنوان پایگاههای اثرگذار فرهنگی و تربیتی و تقویت نقشآفرینی نسل نوجوان در این مسیر برنامهریزی شده است.
انتهای خبر/
نظرات شما