مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه اعلام کرد:

آمادگی طلاب برای لبیک عملی به فرمان ولی‌فقیه

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: طلبه‌ها و روحانیان با تاسی به پیام رهبر معظم انقلاب در چهلم شهیدان اقتدار، آماده حضور در میدان تبیین، جهاد و مقاومت رسانه‌ای هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه  بیانیه‌ای صادر کرد:

در پرتو کلام هدایتگر رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، ایشان بار دیگر فرزندان خود در حوزه‌های علمیه را مخاطب قرار داده و در شرایط جنگ ترکیبی دشمن، مسئولیت مهم ایجاد آرامش و اعتماد در دل مؤمنان و تواصی به صبر را به آنان سپرده‌اند؛ وظیفه‌ای که امیرالمؤمنین علی  (ع) آن را ضامن پیروزی دانسته و فرموده است: صبر، تضمین‌کننده پیروزی است.

اکنون طلاب و روحانیان با تاسی به الگوی صبر و شجاعت در دشت نینوا، لبیک‌گوی ندای رهبر فرزانه انقلاب خواهند بود و با پافشاری بر شعور و شور انقلابی، در کنار مردم بصیر و جوانان مؤمن، روحیه جهاد تبیینی و مقاومت را حفظ کرده و بر جنگ رسانه‌ای و روانی دشمن صهیونیستی غلبه خواهند کرد.

طلاب و روحانیان انقلابی، با تجدید بیعت با ولی‌امر مسلمین جهان، انجام این وظیفه خطیر را که از سوی فرمانده کل قوا بر عهده ایشان نهاده شده، ارج نهاده و تا بذل جان و خون، همان‌گونه که موردانتظار مقام معظم رهبری است، به ایفای نقش خود ادامه خواهند داد.
در پایان این بیانیه، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با تاکید بر آمادگی کامل طلاب و روحانیان برای حضور موثر در میدان جهاد تبیین و مقابله با جنگ ترکیبی دشمن، تصریح کرده است که پیروزی نهایی، تنها به اراده خداوند توانمند و حکیم محقق خواهد شد.

انتهای خبر/

 
منبع:حوزه
http://qomefarda.ir/54811
اخبار مرتبط

نظرات شما