در گفتگو با قم فردا مطرح شد؛

 افزایش احساس امنیت فرزندان با ارتباط کلامی

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی قم گفت: ایجاد ارتباط محبت‌آمیز همراه با سطح عاطفی بالا باعث ایجاد احساس ایمنی و یک امنیت کامل در فرزندان می‌شود که قصد حرکت و بودن در جامعه و اجتماع را دارند.

 حجت‌الله محمدزاده در گفتگو با خبرنگارپایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» با اشاره به برپایی کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد اظهار داشت: کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد امسال با شعار آیا محبت کلامی به فرزندت ابراز می‌کنی برپا شده است؛ شعاری است که باید موردنظر ما باشد و در ذهن ما مشغله و موضوعی را ایجاد کند.
 وی با اشاره به هدف ایجاد این کارزار بیان داشت: هدف از این کارزار کمک به والدین در جهت ایجاد ارتباط کلامی و ارتباط محبت‌آمیز بین خود و فرزندان است و اینکه چطور بتوان این مهم را انجام داد.
 معاون توسعه پیشگیری بهزیستی قم با اشاره به راه‌های مختلف در این زمینه ابراز داشت: یکی از راه‌های ایجاد ارتباط بین والدین و فرزندان گوش‌دادن فعال است؛ وقتی فرزند در حال صحبت با والدین است، والدین باید در مقابلش بایستند و یا بنشینند و صحبت کنند و حرف‌هایی که در مورد مسائل مختلف بیان می‌شود را گوش کند و به آنها توجه کنید.
 وی با اشاره به راه دیگر برقراری ارتباط عنوان کرد: نگاه چشمی و نگاه غیرکلامی با حرکات سر می‌تواند نشان‌دهنده توجه والدین نسبت به فرزند باشد و ارتباط را افزایش دهد، با این عمل می‌توان احساسات خود را به سمت مقابل و احساسات فرزند را به سمت خود جلب کند و باعث تشویق و تحسین وی شود.
 محمدزاده با اشاره به ارتباط کلامی بین والدین و فرزندان گفت: اگر فرزند پیشنهاد، نظر و صحبت و راهکار خوبی ارائه کرد داشت قبول و تحسین کنید و اگر آنها می‌خواهند در موضوعات خاص اجتماعی صحبت کنند به نظرات آنها احترام بگذارید که این خود باعث ایجاد یک احترام متقابل بین فرزندان و والدین می‌شود که باعث تربیت فرزندان سالم است.
 وی در ادامه بیان داشت: ایجاد ارتباط محبت‌آمیز همراه با سطح عاطفی بالا باعث ایجاد احساس ایمنی و یک امنیت کامل در فرزندان می‌شود که قصد حرکت و بودن در جامعه و اجتماع را دارند و می‌خواهند با مسائل مختلف جامعه روبرو شوند و بتوانند در مقابل آنها خود را به‌اصطلاح واکسینه کنند.
 معاون توسعه پیشگیری بهزیستی قم با اشاره به سپری‌کردن وقت با فرزندان خاطرنشان کرد: مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ارتباطی، نهادهای کلامی، مهارت‌های غیرکلامی و اختصاص‌دادن وقت و زمان خاص برای ایجاد ارتباطات با فرزندان به این صورت که با آنها هم‌بازی شوند و حرف بزنند، قطعه‌ای را با کمک یکدیگر درست کنند، در مورد مسائل روزمره مانند مدرسه، کلاس و دوستان و همین‌طور ارتباط با دیگر دوستانی که خارج از چارچوب خانواده و مدرسه دارند می‌تواند باعث ایجاد یک تعامل درست شود.
 وی افزود: قبل از اینکه فرزندان وارد مسائل و مشکلات مختلف شوند والدین می‌توانند در کنار خود بسیاری از مسائل را با یک ارتباط صمیمانه، یک ارتباط عاطفی و یک ارتباط محبت‌آمیز بین خود و فرزندان حل کنند.
 محمدزاده با اشاره به ایجاد یک فضای مثلثی در خانه تصریح کرد: پدر، مادر و فرزندان با ایجاد یک مثلث تعاملی قوی در خانه می‌توانند در مقابل آسیب‌های اجتماع به فرزندان کمک کنند و مانند سد محکمی در مقابل همه ناملایمات اجتماعی بایستند.



انتهای خبر /


 
http://qomefarda.ir/52455
اخبار مرتبط

نظرات شما