معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران:
تبلیغ باید با سبک زندگی مردم مرتبط باشد

معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه باید تبلیغ در اولویت حوزه قرار بگیرد، گفت: باید فعالیتهای تبلیغی با سبک زندگی و زیست مردم در ارتباط و تعامل نزدیک باشد.
وی ادامه داد: توجه به تبلیغ یک امر دفعی نیست؛ بلکه یک امر تدریجی است که در سالها صورت خواهد گرفت.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران افزود: تبلیغ باید به عنوان یک فرایند تدریجی و مستمر در اولویت نظام آموزشی، پژوهشی و تربیتی حوزههای علمیه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: حوزه خواهران در این مسیر با ایجاد رشتههای تخصصی تبلیغ در سطوح مختلف حوزه و راهاندازی قرارگاههای فرهنگی گامهای مؤثری برداشته است.
رجبی با اشاره به اینکه مسئله تبلیغ باید از اولویتهای حوزه باشد، خاطرنشان کرد: در حوزه علمیه خواهران رشتههای تخصصی تبلیغ از جمله تبلیغ رسانه و فضای مجازی، خطابه و سخنوری و تبلیغ کودک و نوجوان طراحی و در حال اجراست.
وی اضافه کرد: حوزه خواهران قرارگاههای فرهنگی را در بیش از ۲۵۰ مدرسه ایجاد کرده که ذیل آن یک هزار و ۵۰۰ تشکل مختلف فرهنگی و قرآنی، فعالیتهای گستردهای در حوزه تبلیغ دینی و فرهنگی انجام میدهند. همچنین مبلغین ضمن مشاوره به طلاب، ارتباطی معنادار با بانوان و جامعه پیرامون مدارس برقرار کردهاند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران به کانونهای دانشآموختگی اشاره کرد و گفت: کانونهای دانشآموختگان و سازمانهای مردمنهاد حوزه علمیه خواهران در زمینه مقابله با آسیبهای اجتماعی مانند پیشگیری از اعتیاد و مسائل مرتبط با ازدواج فعال هستند.
وی تأکید کرد: باید فعالیتهای تبلیغی با سبک زندگی و زیست مردم در ارتباط و تعامل نزدیک باشد نه اینکه در مقطعی مانند محرم و یا فاطمیه تبلیغی صورت بگیرد.
رجبی افزود: حوزه علمیه خواهران با برنامهریزی دقیق و استفاده از ظرفیتهای تخصصی و فرهنگی خود به دنبال ایفای نقش مؤثر در هدایت فکری جامعه و ارتقای سطح فرهنگی و دینی بانوان بخصوص خانوادهها است.
انتهای خبر/160
نظرات شما