معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی:

تبلیغ متناسب با نیازها و تحولات جامعه باشد

معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه تبلیغ باید با محتوا و حرف نو باشد، گفت: تبلیغ باید متناسب با نیازها و تحولات جامعه صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»   حجت‌الاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی ظهر امروز در نشست خبری گزارش عملکرد نهادهای عالی تبلیغی که در سالن آیت‌الله حائری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم برگزار شد اظهار داشت: اساس اسلام بر اساس تبیین است.

  وی ادامه داد: سازمان تبلیغات مستقیماً وظیفه‌ای برای تبیین دارد. این تبیین باید به گونه‌ای انجام شود که بر جان و دل مخاطب به ویژه جوانان بنشیند و پاسخگوی پرسش‌های آنان باشد.

  معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه تبلیغ بخشی از ۴۰ مأموریت سازمان تبلیغات است، گفت: سازمان تبلیغات مأموریت‌های گسترده‌ای دارد و در حوزه‌های مختلفی از جمله اعزام مبلغ، تولید محتوا، برنامه‌ریزی رویدادهای فرهنگی و فعالیت‌های رسانه‌ای فعال است.

  وی اضافه کرد: برخی مواقع دشمن تصور می‌کند که مردم از کشور، دین، وطن و انقلاب جدا شده‌اند در حالی که مردم به شدت پای اعتقادات خود هستند و این را در جنگ ۱۲ روزه دیدیم.

  عزت زمانی با اشاره به رسانه و هنر، گفت: امروز رسانه و هنر یکی از بسترهای اصلی برای تقویت هویت دینی و ملی است. از ابزارهایی مؤثر برای تبلیغ و جریان‌سازی فرهنگی می‌توانیم به موسیقی، فیلم، برنامه‌های رسانه‌ای و فضای مجازی اشاره کرد که باید به درستی و با هدف مشخص مورد استفاده قرار گیرند.

  وی تصریح کرد: در حوزه تبلیغ ما در تلاش هستیم با همکاری و هماهنگی و تعامل و هم‌افزایی با سایر نهادهای فرهنگی و تبلیغی این وظیفه مهم را انجام دهیم.

  معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی به سامانه مدرسه شهر اشاره کرد و گفت: این سامانه با محوریت اساتید برجسته تبلیغ، تولید محتوا و تربیت مبلغین را ساماندهی می‌کند.

  وی عنوان کرد: رویکرد سازمان تبلیغات میدان‌داری است و در این راستا اقدامات مختلفی همچون حمایت و ساماندهی مبلغین به ویژه در زمینه‌هایی که هنوز به صورت رسمی حکم تبلیغی ندارند، صورت گرفته است.

  عزت زمانی با اشاره به حمایت ویژه به مبلغین خواهر، گفت: در این مسیر از تبلیغ بانوان حمایت ویژه‌ای صورت گرفته است و در حال حاضر حدود چهل درصد از مبلغین فعال، بانوان هستند.

  وی ادامه داد: در مسیر تبلیغ ما به این مسئله توجه داریم که تبلیغ باید با محتوا و حرف نو باشد یعنی تبلیغ باید متناسب با نیازها و تحولات جامعه باشد و از گفتگو و ایجاد فرصت برای تعامل با مخاطب بهره گیرد.

  معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی به موضوع تولید محتوا اشاره کرد و گفت: گروه‌های تخصصی تولید محتوا در سازمان تبلیغات اسلامی، با تولید ده‌ها محصول در حوزه‌های مختلف فرهنگی و دینی، به ویژه در ایام محرم، نقش مهمی در پاسخگویی به نیازهای تبلیغی ایفا می‌کنند.

انتهای خبر/

 
http://qomefarda.ir/54629
اخبار مرتبط

نظرات شما