قم فردا بررسی می‌کند؛

نبود امکانات اولیه در روستای وشاره قم

روستای وشاره قم با وجود نظر مسئولان بر ساخت و ساز و ایجاد خانه‌های جدید همچنان فاقد امکانات اولیه است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  روستای وشاره قم در سال ۱۴۰۰ رنگ نو به خود گرفت و با مساعدت بنیاد مسکن خانه‌های جدید در آن بنا شد؛ اما این پایان کار نبود.

 یکی از ساکنان این روستا که در سایه خانه خود نشسته بود، سری تکان داده و به خبرنگار ما می‌گوید: چهار سال است که در روستای وشاره از توابع بخش خلجستان بنیاد مسکن زمین تحویل داده و حدود بیست خانوار با بدبختی، قرض و وام و... ساختمان ساختیم.

 وی ادامه داد: اما متأسفانه هنوز امکاناتی مثل آب، برق و گاز این ساختمان‌ها تأمین نشده و مسئولان فقط وعده سر خرمن می‌دهند.

در این میان انتظار می‌رود که مسئولان مشکلات ساکنان این روستا را در اولویت قرار داده و انجام دهند چرا که اهالی این روستا تمامی مراحل ساخت خانه‌های خودشان را به‌صورت قانونی طی کرده‌اند و این حق آن‌ها است که از حداقل‌ترین امکانات برخوردار باشند.



انتهای خبر/110


 
http://qomefarda.ir/55305
اخبار مرتبط

نظرات شما